Silent Gliss - The Collection 2nd edition

Image
Vi har nu nöjet att presentera vår uppdaterade textilkollektion som i tillägg till våra vanliga textiler också består av nya miljöriktiga och funktionella textilier. The Collection 2nd edition består av både mjuka och styva textiler/screenvävar med mycket starka funktionella värden.  Några av de viktigaste funktionerna som våra nya textiler har är.

  • Dokumenterade akustiska värden, Silente 10, Silente 20 revolutionerar synen på akustiska textilier och bevisar att man inte behöver använda tjocka, tunga textilier för att skapa en behaglig ljudmiljö.
  • Vagga till vagga, vi har nöjet att presentera nya miljöriktiga Screenvävar New Life Screen/Alu vilket betyder att vävarna är helt återvinningsbara.
  • PVC fria screenvävar, vi har nöjet att presentera New Life Screen och Optiscreen som båda är helt miljöriktiga vävar med mycket bra tekniska värden
  • Mörkläggande draperitextil, vår kollektion är även uppdaterad med
    snygga draperitextiler som fås upp till 300cm bredd.
  • Twin blackout. Ifall du har behov för att helt mörklägga ett rum så finns inget bättre alternativ än Twin Blackout, som är en PVC fri rullgardin som klarar 100000LUX, samtidigt som Twin Blackout har en riktigt trevlig textilkänsla.
 
Gå till informationsportalen The Collection nu för att ladda ner pdf av textilkort och testcertifikat.
tillbaka    
 
Produkter

Image