Flexibel mörkläggning, enkel montering

Dim-out – mörkläggande rullgardinsystem från Silent Gliss

Perfekt ljusavskärmning på jobbet

I konferensrum och på arbetsplatser behövs ett flexibelt sätt att styra ljusförhållandena. Dim-out systemet från Silent Gliss är den ideala lösningen för att mörklägga rum. Sidoprofiler, blixtlåsteknik håller väven spänd och borstremsor kombineras för att skapa det perfekta mörkret. Systemet är enkelt att använda och finns med manuell eller motoriserad manövrering.


Enkel att installera

Enkel montering. Profilerna fästs direkt på väggen eller i taket.


Erbjuds i tre storlekar

Systemet har tre standardstorlekar, small, medium och large, vilka passar de allra flesta fönster. Profilerna är pulverlackerade i svart eller vitt.


Perfekt spänd i perfekt läge

Den unika blixtlåstekniken säkerställer en jämn och stadig rörelse. Väven hålls hela tiden spänd och sidoprofilerna gör det möjligt att optimera placeringen framför fönster eller glaspartier. Enkel montering och installation.


Mörklägg med en knapptryckning

Mörkläggningssystemet finns med manuell eller motoriserad manövrering. Motorn styrs med fjärrkontroll eller via mobilappen Silent Gliss Move. Med mobilappen kan du automatiskt mörklägga ett rum vid ett visst klockslag, även förprogrammera för kommande evenemang!


Skräddarsytt med toppklass

Mörkläggningsystemet kan även måttbeställas i ett urval av kvalitetstextilier från Silent Gliss sortiment.