Sladdlös bekvämlighet – tidlös elegans

Funktion möter design med våra nya batteridrivna rull- och hissgardinsystem

Motor – ja, kablar – nej

Dagens arkitektur och inredningsdesign ställer höga krav på såväl estetik som bekvämlighet och osynlig teknik. Silent Gilss batteridrivna rull- och hissgardinsystem uppfyller alla dessa krav – ett sladdlöst solskydd som styrs med en knapptryckning.


Eftermontering

I många fall är det inte möjligt att dra kablar till ett fönster. Silent Gliss batteridrivna rull- och hisgardinsystem är sladdlösa vilket gör dem perfekta för eftermontering.


Enkelt batteribyte

De batteridrivna rull- och hissgardinerna använder standardbatterier. Batterierna sitter lättillgängligt för att vara enkla och snabba att byta vid behov.


Elegant design

Dessa klassiska solskydd har en elegant design med rena linjer och tillverkas i material av hög kvalitet för att passa alla slags interiörer.


Flexibel montering

Varje rullgardin tillverkas enligt dina mått och levereras klar att montera. Systemet kan enkelt monteras på vägg eller i tak, med Silent Gliss beslagsortiment.


Valbara tillbehör

Rull- och hissgardinsystemet styrs enkelt med en strömbrytare, en fjärrkontroll – eller båda.


Stil som smälter in

Ett stort urval av textilier från Silent Gliss gör systemet komplett, varje rum kan få sin atmosfär. Rullgardinens design kan individualiseras ytterligare med ytterligare varianter av bottenlister.