Silent Gliss Best Projects

Den senaste samlingen av uppmärksammade solskyddsprojekt

Silent Gliss, marknadens ledande premiummärke i branschen för invändiga solskydd lanserar en ny upplaga av ”Best Projects” broschyr.  Tillsammans med några av de mest eftertraktade arkitekter och inredningsdesignerna visar broschyren en fantastisk samling av de mest sensationella och anmärkningsvärda solskyddsprojekt från hela värden.


I Europa i Australien, Afrika, Mellanöstern och Karibien, pryder Silent Gliss gardiner och solskydd några av de mest iögonfallande byggnaderna över hela världen. Broschyren illustrerar stolt tjugo projekt, där teknik och design omvandlas till vackra solskyddslösningar. 


Från hotell till privata hem, Silent Gliss teknik och design har inga begränsningar
Best Projects visar mångsidigheten hos Silent Gliss produkter och presenterar det breda utbudet av system installerade i olika miljöer. Privata hem, offentliga byggnader och på lyxiga hotell. Även kryssningsfartyg har fått sina fönster smyckade med Silent Gliss produkter. Efter 70 år är Silent Gliss fortfarande det främsta valet för arkitekter och designers vid projekt som förser byggnader med kvalitativa solskydd. 

 

Download the Best Projects Brochure