360° Smarta Solskydd

Komfort, effektivitet och säkerhet: Silent Gliss-system är enkla att integrera i alla standardmiljöer för fastighetsautomation , i smarta byggnader, oavsett om det gäller företagsmiljöer eller den privata sektorn.

Vi har över 60 års erfarenhet av motoriserade solskyddssystem. Trådbunden, fjärrstyrda app-lösningar,  plug-and-play - vi erbjuder styrningslösningar för alla behov.

Med nya smarta komponenter och smarta motorer kan våra invändiga solskyddssystem nu integreras helt i ett modernt styrsystem, vilket säkerställer tvåvägskommunikation mellan de olika tekniska installationerna i en byggnad.

Ökad bekvämlighet med Smart
Intelligent invändig solavskärmning gör det möjligt att justera ljusinsläppet och rumstemperaturen exakt efter personliga önskemål, vilket ökar boende- och arbetskomforten.

Förbättrad effektivitet med Smart
Sensorteknik används för att utnyttja energin mer effektivt genom att automatiskt justera rumstemperaturen. Våra smarta solskyddssystem bidrar i hög grad till detta.

Förbättrad säkerhet med Smart
Våra solskydd är helt integrerade i byggnadens styrsystem och tillsammans med interiörbelysning, larm- och underhållningssystem bidrar de avsevärt till säkerheten. Privatlivet skyddas när närvaro simuleras.

360° smart solavskärmning från Silent Gliss erbjuder komfort, effektivitet och säkerhet.