Den tysta revolutionen

"The Sound of Silence” av Silent Track

Tystnaden blev just ännu tystare med det nya Silent Track-sortimentet. Resolut arkitektoniska, specialdesignade skenor i kombination med unika tvåkomponentsglid (2C) resulterar i de lägsta ljudnivåerna någonsin.


Visuellt och ljudmässigt sätter Silent Track en ny standard för hur gardinskenor ska vara utformade för arkitekter, inredare och slutanvändare som inte kompromissar vare sig med ljud eller hållbarhet.


In i minsta detalj – tvåkomponentsteknik (2C)

Unika 2C-glid och rullglid (under patentansökan) i kombination med en unik ytbehandling av våra skenor gör att gardinsystemet manövreras smidigt och tyst. Våra tvåkomponentsglid tillverkas av ett hårdare material som garanterar stabilitet samt en mjuk "fyllning" som dämpar ljudet. Slutresultatet är tystare än någonsin.


”The Funnel” – Tratten

En ny gardinskena med en design som drar till sig uppmärksamhet. Den elegant trattformade profilen är symmetrisk och passar därför att använda som rumsavdelare. The Funnel har vår beprövade "click & fit" -mekanism för smidig och enkel montering.


Design för alla smaker

Systemen finns i tre storlekar (S, M och L) med skenprofiler i flera former – kvadratiska, ovala, rektangulära, runda och trattformade. De finns i olika färger för att passa in oavsett rummets design och skapa en inredningsdetalj med både form och funktion.